Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.08.26

Indonézia!!!

Eddig tartott, amíg a személyes és telefonos érdeklődések után végre tegnap megkaptam a vízumot. Ehhez hozzájárulhatott, hogy a már megváltott repülőjegyem szerint szerdán, azaz ma indulok. Az egyik lány rosszabbul járt: neki augusztus 31-re szól a jegye, viszont nemhogy vízumot, még az ahhoz való engedélyt sem kapta meg Jakartából. Tegnap még azt mondták neki, addigra nem is fog vízumot kapni. Nem örült a hírnek... Azért bizakodik, mivel a mondás szerint "Indonéziában semmi sem biztos, viszont bármi lehetséges".

Tehát az útvonalam: Egypt Airrel 16.45-kor indulok Ferihegy 2-ről, és nagyjából 20.00 óra körül landolok Kairóban. Itt két éjszakára foglaltam szállást, kemény 642 HUF (gyengébbek kedvéért: HUF = jó magyar forint)-ba került egy éjszaka egy hat ágyas vegyes dormitoryba. Tehát lesz két napom megnézni Kairót; a legfontosabb dolgokra elvben elég kell legyen.

Pénteken este 22.00 órakor folytatom utamat, szintén Egypt Airrel, és másnap 11.55-kor (mindig helyi idő szerint) landolok Bangkokban. Itt pár óra dekkolás után Air Asiával repkedek tovább, így 23.45-re meg is érkezem Jakartába. (Az optimista verzió szerint legalábbis.)

Itt elvben várni fognak, viszont korábbi Darmasiswa ösztöndíjasok elmondása alapján ez korántsem 100%. Tehát 1,5-2 óra hiábavaló várakozás után - az intervallum vérmérséklettől függ - egyedül kell bebumlizni a városba.

Egyelőre ennyit itthonról, folytatás várható, de nem tudni mikor.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bittadam@gmail com

bittsanszky adam, 2009.09.09 11:30

CSő!

Mi a helyzet? már megettek a kanibálok? Pápuákat láttál e?

üdv:

Ádám

eltüntél?

Ati, 2009.09.06 09:08

Szia,

Mi a helyzet teljesen eltüntél nem tudsz internet közelbe kerülni. Sajnos kiszoptunk a svédektől az utolsó máodpercekben 2-1 lett a vége.

kézi

Ati, 2009.09.03 14:01

Mira Fradiban első meccsen a legtöbb gólt dobta számszerint 4-et a dunaújváros ellen. Hunnia sajnos kikapott az Alcoatól kicsi nem játszott.

sms

Ati, 2009.08.29 21:46

Szia,

Az SMS tökéletesen átjött. Nem lep meg gondoltam, hogy a thai csajok ott vannak a szeren, inkább a Fülöp-szigeti csajokon lepödtem meg. Nem véletelenül a nyugatiak mekkája Thaiföld olcsó árak, jó csajok és szabados törvények. Hogyan küldted ezt az SMS-t ?

Friss sport hírek:
BL csoport: Liverpool, Lyon, Fiorentina, Debrecen
Focista Bodnár Laci elütött egy biciklist autóval állítolag ö a hunyó.
Bajzát marad Győrben, Böőr ment Nyíregyházára.
Ati

Megérkezés

Ati, 2009.08.29 08:50

Ha jól számoltam már Jakartában kell lenned. Írj egy kis beszámolót a megérkezésről és a körülményekről.

Ati