Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.08.12

Holló nehéz hagyatékot vett át

A bajnoki cím és kupagyőzelem együtt sem garancia rá, hogy az élet a régi mederben folytatódjék. A BSE-FCSM női röplabdaegyüttesénél legalábbis nem biztosíték. A Nyári Sándor irányításával egymásután két bajnoki elsőséget szerző csapat jelentősen meggyengült az új idényre: a kulcsjátékosok közül Mester Orsolya és Pék-Tormási Orsolya gyermeket vár, Kötél Zsanett Franciaországba szerződik, Kovács Tímea pedig nem fogadta el fizetése csökkentését, és az Újpesthez készül.

Ebből is kiderül, hogy zsugorodott a városmajoriak költségvetése, és mint Nagy Jenő szakosztályvezető kifejtette, sok függ még az önkormányzati választásoktól - a BSE főszponzora, a Fővárosi Csatornázási Művek ugyanis önkormányzati vállalat. Érthetően óvatosak a szakosztálynál, a hiányzó négy meghatározó játékos helyére senkit sem igazoltak, helyettük fiatalok kerültek fel a "nagyok"-hoz. A munka július 26-án kezdődött a juniorokkal bajnoki aranyat szerző Hollósy László irányításával, aki a Veszprém férfigárdájához távozó Nyári Sándort váltotta.

A BSE legnagyobb nyeresége, hogy maradt az akciók kegyetlen befejezője, Sándor Renáta.

"A fizetéscsökkentés ellenére sem gondoltam távozásra, nem is logikus otthagyni egy bajnokcsapatot - mondta a BSE tizenkilenc éves válogatott üdvöskéje és pontgyárosa. - Még maradtunk annyian, hogy harcban legyünk a bajnoki aranyért, és az edzésmunkánkat látva nem is reménytelenül."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.