Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.04.13

Kergetőzés, orrtörés

A Kőszeg - Mosonmagyaróvár U19-es bajnoki mérkőzésről mentő vitte el Takács Ryan Lee játékvezetőt. A tizenkilencedik születésnapját áprilisban ünneplő bíró a mérkőzés 70. percében sárga lapot adott a hazai Kokas Lajosnak, majd a vehemensen reklamáló Gaál Szabolcsnak pirosat. Mire a kiállított játékos könyvelés közben hirtelen orrba vágta - az angliai születésű Takács Ryan Lee-nek eltört az orrcsontja.

"Megijedni sem volt időm, olyan gyorsan történt minden - mondta Takács Ryan Lee, aki hétfőn elhagyhatta a kórházat. - De nem viseltek meg az események. Persze nem esett jól a pofon, de összeszedtem magam."

A fiatal bíró nem először került a figyelem középpontjába. Csaknem egy évvel ezelőtt, a Vas megyei II. osztály szombathelyi csoportjában vezette a Sé-Honvéd - Nárai mérkőzést. Akkor a 85. percben a Nárai futballistája, Somlai Ernő kezdte fojtogatni a játékvezetőt, akit a vendégdrukkerek is megkergettek. Eseménydúsan kezdődik a fiatal bíró karrierje.

"Ezek ellenére is szeretnék játékvezető lenni - nyilatkozta a fiatalember. Van, akinek a futball az élete, nekem a bíráskodás. Talán az az oka mindennek, hogy még fiatal vagyok, de nem adom fel, NB I-es játékvezető szeretnék lenni. Abban szinte biztos vagyok, hogy Kőszegen nem kell a jövőben közreműködnöm, de ha mégis, megoldom a feladatom."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.