Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.10.12

Kiss Pál Tamás harmadikként zárta a brit sorozatot

Kiss Pál Tamás még bajnoki esélyekkel érkezett meg az idényt záró dupla futamra, de semmi sem jött össze az egykor F1-es futamoknak is otthont adó pályán, a magyar fiú az idén először, aztán másodszor kiszorult az első tízből. Az első futamon lefulladt a rajtnál, és 12. lett, a másodikon pedig szintén az indulásnál kicsúszott, és hiába futotta meg az idén először a verseny leggyorsabb körét, csak a 14. helyen ért célba.

Végül a svéd Tom Blomqvist (465 pont) és a brit Lewis Williamson (459) mögött 417 ponttal harmadikként zárta a szériát, amelyben tavaly 13. lett. S hogyan tovább?

 

„Formula–3-as, illetve GP3-as csapatok is megkerestek, hogy a következő hetekben teszteljek náluk – mondta a Hell Racing Team versenyzője. – Mostani istállóm, az ATECH is elvinne GP3-as csapatának estorili gyakorlására. Ha sikerülne szerződést kapnom valamelyik kategóriában, az nagy előre lépés lenne, garantálná a fejlődésemet. Ezek a meghívások egyelőre egyfajta ismerkedést jelentenek köztem és a csapat, illetve az autó között, és bízom abban, hogy helyt tudok állni a teszteken. Novemberre eldől, hol folytatom, mert jelen pillanatban csak annyit tudok, hogy nem maradok a brit Formula Renault kategóriában."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.